Traktorprosessoren NIAB 5 - 15 C er en usedvanlig allsidig løsning for alle som driver med skogbruk. Med den øker du kapasiteten og skogproduksjonen fordi flere områder kan utnyttes maksimalt. Den håndterer dessuten de tyngste og farligste arbeidsoperasjonene til en meget rimelig investeringskostnad. Når trærne er felt manuelt, blir de ganske enkelt vinsjet inn. Prosessoren brukes deretter til å håndtere, kviste og kappe tømmeret i lengder før det blir sorter i forskjellige hauger.


NIAB er enkel å håndtere, driftssikker og enkel å vedlikeholde. Det er en solid maskin som kan utføre alt fra innledende rydding til endelig felling av trær med stammer på opptil 50 cm i diameter.


          

 

NIAB 5 - 15 er enkel å koble til alle typer landbrukstraktorer. Prosessoren har et eget hydraulikksystem som drives av en robust pumpe med en girkasse beregnet på direkte tilkobling til traktorens kraftuttak, noe som gjør overføringsakselen overflødig.
NIAB har høy kapasitet og en rekke tekniske finesser som bidrar til økt effektivitet. NIAB 5 - 15 er utstyrt med en kraftig hydraulisk vinsj. Vinsjen kan fjernstyres enten eksternt ved hjelp av radiostyring eller lokalt fra betjeningspanelet. Vinsjen har en trekkraft på 2,5 tonn. Andre funksjoner er for eksempel innebygd utskytsylinder med demping i begge ender, innebygd sag med integrert smørepumpe og fast sagmotor, stor 60-liters hydraulikkoljetank og regulerbart betjeningspanel som gir optimal arbeidsstilling.

 

NIAB 5 - 15 C blir beskrevet som en automatisk modell utstyrt med lengde- og diametermåler samt styringssystem med ni forhåndsinnstillinger. Kappelengden kan velges med pluss- eller minusknappene på betjeningspanelet. Det er likevel mulig å velge manuell tilpassing.


Last ned brosjyren hvis du ønsker flere opplysninger om NIAB 5 - 15 C

 

 

 

Skogsverktøy AS, Elvegata 15, 2382 Brumunddal, Tel: 62 34 13 99, Fax: 62 34 34 20

Åpningstider:Hverdager 08.00-16.00

E-post post@farmahenger.no

 

 

 

Vi forhandler Farma tømmerhenger med kran tømmervogn skogsvogn tømmerkran

Vi forhandler Farma tømmerhenger  med kran tømmervogn skogsvogn tømmerkran

Vi forhandler Farma tømmerhengere med kran tømmervogner skogsvogner tømmerkraner

Vi forhandler Farma tømmerhengere  med kran tømmervogner skogsvogner tømmerkraner