Tømmerhengere

 

FARMA Generation 2 - Innovativ hengerserie!

Første trinn i FARMA Generation 2 ble lansert i 2009. Disse produktene vises nå i vårt permanente produktsortiment. I 2011 var det igjen på tide å lansere noen Generation 2-produkter. FARMA Generation 2 innebærer en oppgradering både med hensyn til produkt og design, men også en videreutvikling av varemerket mot nye bruksområder.

 

 

Les mer her

 

6 tonns tømmerhenger med 3,8 meters kran

3,8 m kran, 6 tonns tilhenger. En tømmerhenger beregnet på små traktorer, utstyrt med hydrauliske støttebein. Lasteren har en rekkevidde på 3,8 m, med en løftekapasitet på 300 kg med fullt utlegg, uten gripeklo og rotator. Denne hengeren er den ideelle løsningen for de som hovedsakelig trenger å transportere tømmer. Hengeren er ikke utstyrt med rammestyring. 

Merk! Kranen C 3.8 er utstyrt med lenkarmsystem, og går under den nye betegnelsen C 3.8 G2.

 

Les mer her

 

8 tonns tømmerhenger med 5,1 meters kran

5.1 m kran, 8 tonns tilhenger. En tømmerhenger laget for den aktive skogbrukeren som forvalter sin egen skog. Tømmerhengeren er utstyrt med rammestyring og hydrauliske støttebein. Lasteren har en rekkevidde på
5,1 m, som kan økes til 5,6 m med fullt utlegg på rammestyringen. Maskinen kan løfte 450 kg ekskl. gripekloen og rotatoren. En vinsj kan monteres på lasteren. Denne maskinen har vært en bestselger i mange år, og er ideell for mange brukere.

 

9 tonns tømmerhenger med 6,3 meters kran

6,3 m kran, 9 tonns tilhenger. Også på denne modellen er kranen montert på et avtakbart 3-punktsledd med teleskopiske støttebein. Kranens rekkevidde er 6,3 m inkludert utskyt. Ved fullt utlegg på rammestyringen har kranen en rekkevidde på nesten 7,5 m og kan løfte 390 kg uten gripeklo og rotator. Lasteren er klargjort for vinsj. 9-tonnstilhengerne er det riktige valget for alle som setter pris på fleksibilitet og har mulighet til å bruke kranen på traktorens trepunktskobling.

 

10 tonns tømmerhenger med 6,3 meters kran

Vår 10 tonns henger bygger på samme design som den suksessfulle 9 tonns hengeren, med ypperlig håndtering takket være plasseringen av rammestyringen bak grinden. I motsetning til 9 tonns hengeren, er 10 tonns hengeren utstyrt med 500-hjul, en kraftigere boggi, bredere grind og staker. Hengeren på bildet er utstyrt med vår nye kran C 6.3 med en forlengelse på 1,1 meter, og et linksystem mellom løftebommen/ytterbommen som gir kranens bevegelse den aller beste geometri. Den teleskopiske sylinderen er plassert på innsiden, der stempelstangen er godt beskyttet mot slag og skrammer. Med fullt utlegg kan lasteren løfte 445 kg, uten gripeklo og rotator. En henger som kan bli spesielt utrustet for akkurat dine behov. Kranen han enkelt fjernes fra hengeren for omgjøring i traktorens trepunkt-feste.

4WD 12 tonns tømmerhenger med 8,5 meters kran

Denne rulldrevne og velutstyrte hengeren er en allsidig henger med lavt tyngdepunkt for best mulig fremkommelighet. Som standard er hengeren utstyrt med skivebremser på to hjul, og en unik hydraulisk forflytning av boggien. Vår rulldrevne henger blir hovedsakelig solgt sammen med våre nye Generasjon 2-kran, C 8.5, som også har et linksystem som optimaliserer kranene bevegelse og dens løftekapasitet. C 8.5 er utstyrt med dobbelt teleskopisk forlengelse som dekker en lengde på 3 m.

Les mer her

 

 

 

 

 

Les mer her

 

Farma

 

 

 

Se våre annonser på

finn

 

Last ned brosjyre

 

 

Skogsverktøy AS, Elvegata 15, 2382 Brumunddal, Tel: 62 34 13 99, Fax: 62 34 34 20

Åpningstider: Hverdager 08.00-16.00

E-post post@farmahenger.no

 

 

 

Vi forhandler Farma tømmerhenger med kran tømmervogn skogsvogn tømmerkran

Vi forhandler Farma tømmerhenger  med kran tømmervogn skogsvogn tømmerkran

Vi forhandler Farma tømmerhengere med kran tømmervogner skogsvogner tømmerkraner

Vi forhandler Farma tømmerhengere  med kran tømmervogner skogsvogner tømmerkraner