Noe utstyr til til tømmerhengeren   (Du finner mer utstyr på Farma sine sider)

 

 

Elektrisk proporsjonalstyring med radiobetjening

Elektrisk proporsjonalstyring med radiobetjening

Lei av alle hydraulikkslanger som skal festes til traktoren? Da er kanskje en elektrisk proporsjonalstyring med radiobetjening noe for deg? Kontakten mellom hengeren og traktoren skjer da via radiobetjening, og kun én hydraulisk slange er nødvendig for trykk og retur fra traktoren. Det er ikke nødvendig med annen kontakt mellom styringen og hengeren. Styringen er tilgjengelig med styring via hendler eller styrespaker. Bildet viser radiostyring med styrespaker.

Reguleringsventil, 2 styrespaker + 4 elektrisk on/off

Reguleringsventil, 2 styrespaker + 4 elektrisk on/off
Vekt 10,5 kg
FARMAs mest populære styring, hovedsakelig på grunn av lav vekt og lav pris, er vår elektriske on/off-styring. Den elektriske on/off-styringen er å få med 3, 4 eller flere elektriske funksjoner avhengig av behov. Den elektriske on/off-styringen består hovedsakelig av to deler. Delen som håndterer de elektriske funksjonene er montert i en beskyttelsesboks på kranen.
Den andre delen er en styring med 4 funksjoner og elektriske knapper, som er løftet inn i traktorens førerhus. Funksjonene som styres av den elektriske on/off-styringen er støttebein og gripeklo samt funksjoner for utskyt der det er aktuelt.

Vinsj 

FARMA har en radiostyrt vinsj i sitt produktutvalg. Radiostyring gjør arbeidet lettere, men gjør det først og fremst sikrere ved å eliminere både farlige og tunge arbeidsoperasjoner. Vinsjen har en 6 mm wire med en lengde på 35 meter som standard. Den radiostyrte vinsjen kan monteres på alle modeller fra 7 tonn og oppover.

Kvistgripeklo 0.19

FARMA har utviklet to kvistgripeklør for å gjøre arbeidet med kvister enklere, ettersom kvister og topper ikke setter seg så lett fast i gripekloen. FARMA har utviklet to modeller av kvistgripekloen, 0.16 og 0.19. Den eksisterende gripekloen på kranen skiftes ut med kvistgripekloen. Kontakt forhandleren hvis du ønsker opplysninger om hvilken kvistgripeklo som passer til den enkelte gripelaster og arbeidsoppgave.

 


Gripeklørne og skuffehalvdelene er utsatt for store krefter og dermed også stor slitasje. Vi bruker Weldox 700 av hensyn til din sikkerhet ved kjøp.
Denne modellen har en mindre flensplate (diameter 49) som standard, beregnet på bruk sammen med 3-tonns rotator.

 

 

 

 

 

 

Skogsverktøy AS, Elvegata 15, 2382 Brumunddal, Tel: 62 34 13 99, Fax: 62 34 34 20

 Åpningstider: Hverdager 08:00-16:00

E-post post@farmahenger.no